Un pas endavant en la Formació Professional

Macmillan Professional va néixer el 2006 com a part del grup de Macmillan Iberia. El seu esperit innovador l’ha convertit en un referent en la Formació Professional.

Des dels seus començaments Macmillan Professional s’ha caracteritzat per la innovació editorial a les aules de Formació Professional gràcies al desenvolupament d’atractius recursos didàctics, l’aplicació de noves metodologies i la utilització de les TIC.

Per a això, compta amb el suport i la col•laboració d’un gran equip de persones: professors de Formació Professional, formadors d’empresa, autors, tècnics, editors i dissenyadors que treballen en equip per oferir materials sòlids que responguin a les necessitats reals del professorat d’avui.

La tasca editorial de Macmillan Professional aborda tant la formació professional reglada com la Formació Professional per a l’Ocupació, publicant materials per als títols de Formació Professional i adaptats als Certificats de Professionalitat, necessaris avui en dia per a la incorporació al món laboral. I d’acord amb les diferents necessitats de l’usuari, editant en els formats necessaris per a les diferents modalitats de formació professional: presencial, a distància i online.

Tots els materials desenvolupats per Macmillan Professional garanteixen un aprenentatge progressiu enfocat des d’una visió pràctica. Els nostres manuals es complementen amb eines didàctiques de primer nivell que asseguren l’actualització permanent dels mateixos i asseguren el trànsit de la formació a l’ocupació.

En resum, aquest esperit emprenedor i innovador, tant en productes com en serveis oferts a la comunitat educativa, és el que ha convertit a Macmillan Professional en un referent dins de la Formació Professional.

Macmillan Profesional

Macmillan se compromete con los profesores proporcionándoles formación y materiales didácticos que reflejan los cambios que se están produciendo en el ámbito educativo.

Visita nuestra web
Comprar e-book