Compromesos amb les necessitats d'Alumnes i Professors

Des de fa més de 25 anys

Macmillan Iberia és una empresa líder en el sector de continguts educatius, tant en paper com digital. Pertany a un dels grups editorials internacionals més grans i reconeguts a nivell mundial, Macmillan Science and Education.

Les nostres principals línies de negoci a Espanya estan relacionades amb l’aprenentatge de l’anglès en tots els nivells, la formació lingüística i l’assessorament pedagògic a professors i equips directius de centres educatius, la Formació Professional i l’aprenentatge de l’alemany.

Som una empresa de gairebé 300 persones, amb equips editorials i digitals, assessors pedagògics i formadors dedicats a la creació de continguts educatius. Aquests estan dissenyats per adequar-se a les necessitats dels nostres clients, que situem sempre en el centre de la nostra activitat.

La nostra xarxa comercial té oficines a la Corunya, Barcelona, Bilbao, Granada, La Palma de Gran Canària, Madrid, Màlaga, Múrcia, Oviedo, Palma de Mallorca, Sevilla, València i Saragossa.

Som una empresa que creu que l’educació obre un món d’oportunitats; d’aquí que el nostre treball estigui guiat per la passió per canviar les vides de les persones en el món.

La nostra visió és ampliar les fronteres de l’aprenentatge i el descobriment en oferir el millor contingut i les solucions tecnològiques més innovadores als estudiants, docents i investigadors.

Els nostres segells
El nostres serveis
Sobre Springer Nature

Macmillan Education

Coneix-nos