Creiem que l'educació transforma les nostres vides

Passat i present de Macmillan

Fundat el 1.843 per Daniel i Alexander Macmillan, el nostre grup editorial té més de 170 anys d’història.

De les tertúlies dels germans Macmillan amb els intel•lectuals del seu temps van sorgir iniciatives innovadores com Macmillan Magazine, precursora de Nature, la nostra publicació de més prestigi internacional, i publicacions d’autors de renom com Lewis Carroll, Henry James, Thomas Hardy, Rudyard Kipling o HG Wells.

Macmillan és, en l’actualitat, un dels grups editorials internacionals més grans i reconeguts. Pertany al grup alemany Holtzbrinck.

Macmillan Science and Education, la divisió a la qual pertany Macmillan Iberia, integra set reconegudes empreses acadèmiques, científiques i educatives: Nature Publishing Group (NPG), Palgrave, Macmillan Education, Macmillan Higher Education, Macmillan New Ventures, Digital Science i Digital Education.

La nostra divisió dóna feina a més de 5.700 persones i proveeix de continguts a 120 països, on dóna suport a científics, professors, mestres, periodistes, editors, escriptors i empresaris per contribuir a transformar l’aprenentatge i la descoberta.

Sobre Springer Nature

Nature, Premi Príncep d’Astúries de Comunicació i Humanitats 2007

PREMIOS PRÍNCIPE DE ASTURIAS 2007

La revista Nature sorgeix en 1.869 per divulgar la ciència i col•laborar amb els investigadors en la difusió de les seves troballes. En l’actualitat, és la publicació científica més citada; accedeixen vuit milions de científics