Macmillan Advantage

Macmillan Advantage és un espai dissenyat per fer la teva vida més fàcil, amb tots els recursos en un mateix lloc, accessible en qualsevol lloc i dispositiu.

Aquí no només trobaràs tots els materials que necessites per a les teves classes, sinó també notícies, legislació, formació, etc., per fer les teves tasques habituals més senzilles i agradables.:

Recursos Formació Professional

En cada Mòdul Professional trobaràs una gran varietat de recursos creats per treure al màxim partit a les teves classes: vídeos, imatges, presentacions, programacions, etc..

GATE

Si ets professor de Formació Professional, la innovadora Plataforma d’Avaluació GATE et permetrà interactuar directament amb els teus alumnes i crear tants models d’avaluació com vulguis.

Formació en línia

Macmillan Advantage et dóna l’oportunitat de gaudir de descomptes especials en e-Learning, amb un variat catàleg
de cursos i una oferta personalitzada dels serveis de formació Macmillan (Macmillan Education Training Services).

FP al Día

A FP al dia trobaràs tot el necessari per estar al corrent de totes les novetats en l’àmbit de la Formació Professional: notícies, legislació, beques, etc..

Uneix-te

logo-advantage

Si vols convertir-te en professor Macmillan Advantage, contacta amb la teva oficina més propera

Contacta’ns

 

Em falta el codi Macmillan Advantage

Si ets usuari Macmillan i encara no tens el teu codi, si us plau, completa aquest formulari perquè puguem enviar-te’l o sol•licita-ho al teu delegat de zona.

Contacta amb nosaltres